Gyuto knive - kokkeknive

Suba Shiro K-tip Gyuto Kokkekniv 210 mm, Eg

★★★★★

5 stjerner på Google

En Kniv Med Alsidig Brug
Kiritsuke gyutoer er blevet meget populære over de seneste år hvor folk har opdaget hvor skønt det er at have størrelsen fra en alm gyuto, men samtidig have spidsen, så man kan lave mere delikat arbejde. Denne er lavet i det traditionelle japanske hvidt-1 stål som er en sand fornøjelse at arbejde med. Specielt hvis du sliber selv, eller vedligeholder dem på læder, så vil du have en umanerlig skarp kniv i rigtig lang tid!

Pris:

2.299 kr.

Ikke på lager

Få besked når varen er tilbage på lager

Ikke på lager

Få besked når varen er tilbage på lager

Produkt informationer
  • En af de traditionelle japanske skæfteformer.
  • Den tynde spids gør kniven perfekt til delikat arbejde
  • Kiri-migaki finishen er en af de traditionelle, super flotte måder at lave knive på.

Shiro-1 – Det Rene Stål

Opgrader din køkkenoplevelse med vores fantastiske japanske knive! Hvidt-1 stål er anset som det reneste og mest ædle stål, der er perfekt til skarphed og præcision. Stålets fine struktur giver en utrolig skarphed og gør det til en ren fornøjelse at arbejde med, især når det slibes på sten og vedligeholdes på læder.

Kiritsuke Gyuto

Vores “Gyuto” eller “Kokkekniv” er den klassiske allround kniv til alle køkkenopgaver og har en perfekt størrelse på 210 mm. Men hvorfor ikke prøve vores “kiritsuke gyuto” også kaldet “k-tip”, som giver dig mulighed for at arbejde detaljeret med spidsen af kniven. Det er den perfekte kniv til at tage din madlavning til det næste niveau.

Håndværk fra Tosa, Japan: Kærlighed og Omhu i Detaljen

Vores knive er lavet af vores gode venner i Tosa på Shikoku-øen i Japan, som er kendt for deres legendariske pilgrimsrute. Deres fantastiske håndværk er tydeligt i hver detalje på vores knive, og de er lavet med kærlighed og omhu.

Unik Patina og Smukt Design

Kniven er lavet i carbon-stålet hvidt-1 som ikke er rustfrit, og clad´en (De omkringliggende lag) er også semi-rustfrie så kniven vil få en super flot patina.

Al Det Med “Småt”

Bemærk venligst, at vores knive ikke tåler opvaskemaskine og bør ikke bruges på super hårde emner såsom frosne ting og ben. Desuden er vores knive håndlavede, og farver på træ m.m. kan variere, men det er netop det, der gør dem unikke. Så forkæl dig selv med en japansk kniv fra vores kollektion og opgrader dit køkken med stil og funktionalitet!

 

Knivstype: Kiritsuke Gyuto

Længde: 210 mm

Højde ved hæl: ca. 43 mm

Stål: Shirogami-1 / Hvidt-1 m. semi-rustfri clad

Hårdhed/HrC:  ca. 63

Finish: Kiri-Migaki / Poleret

Skæfte form og materiale: Oktagonalt eg – Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 165 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 3,0 mm – 1 cm fra spids: 0,8 mm

Lavet i/af: Tosa, Shikoku, Japan

Rustfri? Semi-Rustfri clad, karbon-kerne

Steffen anbefaler

Vælg muligheder Dette vare har flere varianter. Mulighederne kan vælges på varesiden

Læderstrop Eg eller Mahogni

379 kr.
Anvendt af kokke, du kender – omtalt i medier, du stoler på...
Gratis indpakning

Der er gratis indpakning til alle ordre frem til jul.

Personlig indgravering

Få personlig indgravering af knive til julegaver.

Byt frem til 1. februar

Du kan bytte din ordre helt frem til 1. februar 2026.

Bestil frem til 17. december

Julegaver kan bestilles til og med 17/12 om aftenen.