Gyuto knive - kokkeknive

Suba AUS10 Gyuto 210 mm

★★★★★

5 stjerner på Google

Når man får en mulighed man ikke kan sige nej til
Jeg blev tilbudt en batch af disse blanks fra en af mine venner (smed i Seki) og så kunne jeg ikke sige nej, top lækre tynde og skærer som en drøm!

Pris:

1.899 kr.

På lager

På lager

Produkt informationer
  • Ægte Japansk håndværk, lavet i Danmark!
  • Top lækkert Brændt Eg skæfte, der passer til begge hænder
  • En tynd kniv der så let som ingenting skærer igennem dine råvarer.

Fantastisk allround, rustfri kokkekniv

Jeg er super stolt af at kunne tilbyde denne serie bestående af Petty, Santoku og Gyuto, lavet i det rustfrie AUS-10 stål, som holder skarpheden dejligt længe og jeg har, som altid, lagt stort arbejde i at tynde bladene så de glider så let som ingenting igennem de forskellige emner du skærer. Kniven er også i sig selv meget tynde, så ikke just en begynderkniv eller “beater” men en utroligt skarp makker du kan have i mange år! Knivene i denne serie har en smule mere buet profil end vores andre knive, specielt fantastisk hvis du foretrækker at vugge med kniven (rock-chopping)

Skæftet er lavet i utroligt smukt Oliventræ og Ibenholt, og jeg synes selv det fungerer fantastisk godt til knivene. Det er oktagonalt, og fungerer både til højre og venstrehåndede. Selv med våde hænder har du et super godt greb.

Steffen og Suba Knives: Dedikation til Ægte Håndværk

Kniven her er en gyuto / Kokkekniv på 210 mm som er det mest udbredte størrelse. En størrelse som er super god til langt de fleste opgaver i køkkenet, uanset om du arbejder i michelinkøkken eller blot er ambitiøs hjemmekok.

Hver kniv er omhyggeligt formet, slebet, poleret, indgraveret og forsynet med skaft på Frederiksberg af Steffen. Imponerende, ikke sandt? Håndværket er alt for Suba Knives.

Pas Godt På Kniven, Og Du Har Den Længe

Det er vigtigt at bemærke, at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. De bør heller ikke anvendes til at skære i hårde materialer som frosne fødevarer eller ben, da vores knive er håndlavede, og skæfterne er fremstillet af naturlige materialer, hvilket kan medføre variationer i farve og udseende.

Knivstype: Gyuto

Længde: 210 mm

Højde ved hæl: 46 mm.

Stål: AUS-10 m. rustfri clad

Hårdhed/HrC:  ca. 60

Finish: Migaki

Skæfte form og materiale: Okt. Brændt Eg– Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 130 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 1,6 mm – 1 cm fra spids: 0,9 mm

Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Ja under normale forhold.

Steffen anbefaler

Produkter ikke fundet.
Anvendt af kokke, du kender – omtalt i medier, du stoler på...
Gratis indpakning

Der er gratis indpakning til alle ordre frem til jul.

Personlig indgravering

Få personlig indgravering af knive til julegaver.

Byt frem til 1. februar

Du kan bytte din ordre helt frem til 1. februar 2026.

Bestil frem til 17. december

Julegaver kan bestilles til og med 17/12 om aftenen.