Santoku knive - allround knive

Suba AUS10 Santoku 170 mm

★★★★★

5 stjerner på Google

Når man får en mulighed man ikke kan sige nej til
Jeg blev tilbudt en batch af disse blanks fra en af mine venner (smed i Seki) og så kunne jeg ikke sige nej, top lækre tynde og skærer som en drøm! En super lækker, let og tynd santoku, som jeg er sikker på at du vil synes om!

Pris:

1.799 kr.

På lager

På lager

Produkt informationer
  • Ægte Japansk håndværk, lavet i Danmark!
  • En skøn skøn santoku der fungerer til lidt af det hele i dit køkken!
  • En tynd kniv der så let som ingenting skærer igennem dine råvarer.

Rustfrit, Let og Minimal Vedligehold!

Jeg er super stolt af at kunne tilbyde denne serie bestående af Petty, Santoku og Gyuto, lavet i det rustfrie AUS-10 stål, som holder skarpheden dejligt længe og jeg har, som altid, lagt stort arbejde i at tynde bladene så de glider så let som ingenting igennem de forskellige emner du skærer. Kniven er også i sig selv meget tynde, så ikke just en begynderkniv eller “beater” men en utroligt skarp makker du kan have i mange år! Knivene i denne serie har en smule mere buet profil end vores andre knive, specielt fantastisk hvis du foretrækker at vugge med kniven (rock-chopping)

Skæftet er lavet i det utroligt smukke oliventræ og Ibenholt, og jeg synes selv det fungerer fantastisk godt til knivene. Det er oktagonalt, og fungerer både til højre og venstrehåndede. Selv med våde hænder har du et super godt greb.

Steffen og Suba Knives: Dedikation til Ægte Håndværk

Kniven her er en Santoku 170 mm som er super lækker at arbejde med, en størrelse alle kan bruge og specielt til grøntsager fungerer den super godt. Ønsker du at skære større stege, vil gyuto´en være anbefalelsesværdi, men som god allround er denne top fed!

Hver kniv er omhyggeligt formet, slebet, poleret, indgraveret og forsynet med skaft på Frederiksberg af Steffen. Imponerende, ikke sandt? Håndværket er alt for Suba Knives.

Pas Godt På Kniven, Og Du Har Den Længe

Det er vigtigt at bemærke, at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. De bør heller ikke anvendes til at skære i hårde materialer som frosne fødevarer eller ben, da vores knive er håndlavede, og skæfterne er fremstillet af naturlige materialer, hvilket kan medføre variationer i farve og udseende.

Knivstype: Santoku

Længde: 170 mm

Højde ved hæl: 45 mm.

Stål: AUS-10 m. rustfri clad

Hårdhed/HrC:  ca. 60

Finish: Migaki

Skæfte form og materiale: Okt. Brændt Eg– Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 115 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 1,7 mm – 1 cm fra spids: 0,9 mm

Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Ja under normale forhold.

Steffen anbefaler

Vælg muligheder Dette vare har flere varianter. Mulighederne kan vælges på varesiden

Læderstrop Eg eller Mahogni

379 kr.
Anvendt af kokke, du kender – omtalt i medier, du stoler på...
Gratis indpakning

Der er gratis indpakning til alle ordre frem til jul.

Personlig indgravering

Få personlig indgravering af knive til julegaver.

Byt frem til 1. februar

Du kan bytte din ordre helt frem til 1. februar 2026.

Bestil frem til 17. december

Julegaver kan bestilles til og med 17/12 om aftenen.