Gyuto knive - kokkeknive

Suba Sumi Gyuto 210 mm

★★★★★

5 stjerner på Google

En kniv der kan bruger af alle og til protein og grønt. Gyutoen eller kokkekniven om man vil er en fantastisk allround kniv. Denne serie har jeg lavet i det rustfrie VG-10 stål og med damask-finish, så den har den smukke linjer på bladet efter lagene af stål.

Et skæfte af Wenge og Rosewood der fungerer til både højre og venstrehåndede giver et godt greb og den fremstår utroligt smuk.

Pris:

2.499 kr.

På lager

På lager

Produkt informationer
  • Ægte Japansk håndværk, lavet i Danmark!
  • En skøn skøn Gyuto / Kokkekniv der fungerer til lidt af det hele i dit køkken!
  • Ikke nok med at være utrolig god, så får du også en top smuk kniv!

Knivstype: Gyuto / Kokkekniv

Længde: 210 mm

Højde ved hæl: 50 mm.

Stål: VG-10 m. rustfri damask clad

Hårdhed/HrC:  ca. 61

Finish: Poleret Nashiji og Damask

Skæfte form og materiale: Okt. Valnød og Rosewood– Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 170 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,5 mm – 1 cm fra spids: 0,9 mm

Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Ja under normale forhold.

Steffen anbefaler

Produkter ikke fundet.
Anvendt af kokke, du kender – omtalt i medier, du stoler på...
Gratis indpakning

Der er gratis indpakning til alle ordre frem til jul.

Personlig indgravering

Få personlig indgravering af knive til julegaver.

Byt frem til 1. februar

Du kan bytte din ordre helt frem til 1. februar 2026.

Bestil frem til 17. december

Julegaver kan bestilles til og med 17/12 om aftenen.