Gyuto knive - kokkeknive

Suba Takumi Gyuto 210 mm

★★★★★

5 stjerner på Google

Gyuto vs. Andre Knivtyper: Hvorfor Gyuto?
Gyuto, også kendt som kokkekniven i Danmark, er ofte det første redskab, der kommer i tankerne, når man tænker på en “køkkenkniv.” Denne fantastiske allround kniv, der oprindeligt blev designet til at håndtere større kødstykker, får sit navn “gyu-to,” som betyder “kød-sværd.” Med en længde på 210 mm er denne kniv ideel til at tackle både stege eller grøntsager med lethed.

Pris:

2.299 kr.

Kun 5 tilbage på lager

Kun 5 tilbage på lager

Produkt informationer
  • Ægte Japansk håndværk, lavet i Danmark!
  • Top lækkert Valnødskæfte, der passer til begge hænder
  • En kniv der passer til langt de fleste opgaver i køkkenet.

Knivstype: Gyuto

Længde: 210 mm

Højde ved hæl: 52 mm.

Stål: Gin-3 m. rustfri clad

Hårdhed/HrC:  ca. 61

Finish: Poleret Nashiji

Skæfte form og materiale: Okt. Valnød og Rosewood– Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.

Vægt i alt: ca. 180 g.

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,5 mm – 1 cm fra spids: 1,3 mm

Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark

Rustfri? Ja under normale forhold.

Steffen anbefaler

Anvendt af kokke, du kender – omtalt i medier, du stoler på...
Gratis indpakning

Der er gratis indpakning til alle ordre frem til jul.

Personlig indgravering

Få personlig indgravering af knive til julegaver.

Byt frem til 1. februar

Du kan bytte din ordre helt frem til 1. februar 2026.

Bestil frem til 17. december

Julegaver kan bestilles til og med 17/12 om aftenen.