Gyuto knive - kokkeknive
★★★★★
5 stjerner på Google
Anvendelsesmuligheder i Køkkenet: Gyuto´ens Mange Talenter
Gyuto også kaldet kokkekniven i Danmark, er den de fleste folk tænker på når man siger “køkkenkniv”. Det er en fantastisk allround kniv, der egentligt blev lavet til større kødstykker, deraf navnet “gyu-to (Kød-sværd)”. Denne kniv er 240 mm som gør den super god hvis du har en større steg eller store grøntsager f.eks..
Pris:
2.399 kr.
Kun 4 tilbage på lager
Kun 4 tilbage på lager
Efter lang tids forventningsfuld venten er vi glade for at præsentere vores sortiment af knive lavet lige her i Danmark. Den første serie, som vi kalder Takumi, er fremstillet af rustfrit Gin3-stål. Dette stål bevarer sin skarphed i lang tid takket være sin 1 % kulstofindhold, og det er tilstrækkelig hårdt til at klare forskellige opgaver i køkkenet. Med sine 14 % kromindhold er dette stål også kendt for sin høje korrosionsbestandighed – og det er netop det, vi ønsker at levere med denne serie: knive, der er skarpe og rustfri.
Takumi betyder “håndværker” på japansk, og håndværket er kernen i vores dna. Takumi-serien er baseret på vores tidligere Nash-serie, men med Steffens dygtige hånd har vi opnået endnu bedre resultater. Bladet er blevet tyndere, hvilket gør dem endnu mere effektive til at skære igennem ingredienserne. Desuden er bladene blevet poleret til en strålende glans og overgangen mellem de to ståltyper fremstår næsten glimtende. Ryggen på knivene er også afrundet, så der ikke er noget, der skaber ubehag.
Denne knivserie er resultatet af Steffens fire års træning under nogle af Japans bedste knivmagere. Han har bragt denne ekspertise med til Danmark, hvor vi har skabt et unikt værksted, som det eneste af sin art i Europa. Vi er stolte af at præsentere disse knive for jer! Hos Steffen og Suba Knives tager vi knivproduktion alvorligt. Dette er ikke en serie af knive, som er masseproduceret i kæmpe fabrikker i Kina og mærket med vores navn. Dette er ægte håndværk, smedet i Japan af folk, som vi er stolte af at kalde vores venner. Hver kniv er omhyggeligt formet, slebet, poleret, indgraveret og forsynet med skaft i Danmark. Imponerende, ikke sandt? Håndværket er alt for os, og Takumi-serien er vores hyldest til denne stolte tradition.
Det er vigtigt at bemærke, at ingen af vores knive tåler opvaskemaskine. De bør heller ikke anvendes til at skære i hårde materialer som frosne fødevarer eller ben, da vores knive er håndlavede, og skæfterne er fremstillet af naturlige materialer, hvilket kan medføre variationer i farve og udseende
Knivstype: Gyuto
Længde: 240 mm
Højde ved hæl: 56 mm.
Stål: Gin-3 m. rustfri clad
Hårdhed/HrC: ca. 61
Finish: Poleret Nashiji
Skæfte form og materiale: Okt. Valnød og Rosewood– Ønsker du kniven med et andet skæfte, så kontakt os, så finder vi ud af det.
Vægt i alt: ca. 210 g.
Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2,6 mm – 1 cm fra spids: 1,2 mm
Lavet i/af: Seki, Japan og Frederiksberg, Danmark
Rustfri? Ja under normale forhold.
★★★★★
5 stjerner på Google
Der er gratis indpakning til alle ordre frem til jul.
Få personlig indgravering af knive til julegaver.
Du kan bytte din ordre helt frem til 1. februar 2026.
Julegaver kan bestilles til og med 17/12 om aftenen.